Over ons

Voor nieuwbouw- en renovatieprojecten

Een dak dat
helemaal bij je past

Zowel in nieuwbouw- als in renovatieprojecten voorzien wij je van een mooi hellend dak, dat perfect bij je woning of gebouw past. We ontzorgen je volledig en daarbij staan een goede prijs-kwaliteitverhouding én duurzaamheid voorop. Wij zijn gespecialiseerd in natuurleien, maar ook in dakpannen. Weten wat de mogelijkheden zijn? We adviseren je persoonlijk tijdens een vrijblijvende afspraak!

Familiebedrijf
in hart en nieren

‘Een familiebedrijf met ervaring in de sector’, dat is zacht uitgedrukt wanneer we Claes Dakwerken beschrijven. Ons familiebedrijf zag het licht in 1956, vierde zijn 50-jarig jubileum in 2006 en is intussen toe aan zijn derde generatie vakmannen.

Familiebedrijf met ervaring in dakwerken

Wie is wie?

Rowan

Rowan

Bestuurder
Frank

Frank

Bestuurder
Katleen

Katleen

Administratie

Eindeloze mogelijkheden
met duurzaam resultaat

Denk bijvoorbeeld aan alle soorten pannen, natuurleien, vezelcementleien, zink- en koperwerken … zelfs een algehele dakconstructie behoort tot de mogelijkheden! Bovendien besteden wij altijd aandacht aan de gepaste isolatie van je dak, voor een duurzaam resultaat.

Duurzame dakconstructies
Kwaliteit en vertrouwen

Kwaliteit én vertrouwen
voor alle projecten

We gaan tot het uiterste om jou te ontzorgen. Of je nu een nieuw dak of een dakrenovatie beoogt, in de particuliere of professionele sector, voor een groot of net klein project: op het hecht team van Claes Dakwerken kun je vertrouwen. We staan dan ook volledig achter ons motto: “Jouw dak, is ons vak”, met kwaliteit én duurzaamheid op de eerste plaats. Een nieuw dak, zonder zorgen!

Ontdek ook
Claes Sierbeton

+60 jaar vakmanschap
in sierbeton op maat

Bekijk ook zeker onze afdeling Sierbeton, de ideale partner voor architectonisch beton op maat. Voor appartementsbouw, utiliteitsbouw en woningbouw of de inrichting van openbare ruimte: met Claes Sierbeton heb je een allround vakman aan je zijde.