Claes Dakwerken

Laatste referenties

Borgloon - Villa dakrenovatie project natuurleien dak en gevelbekleding natuurleien Geldrop - renovatie villa met natuurleien Sterksel - zinkwerk Haaren - Nieuwbouwproject - Natuurleien Achel - Nieuwbouw woning

Claes sierbeton

Bezoek onze website

Over ons


Uw dak is ons vak!

Claes Dakwerken is een familiebedrijf opgestart in 1956.  In 2006 werd dan ook vol trots het 50 jarig vakmanschap gevierd. Het familiebedrijf is aan zijn derde generatie toe. In 2009 werden Frank Claes, zoon en Rowan Mennen, schoonzoon de nieuwe zaakvoerders van het bedrijf. 

In de beginjaren werden uitsluitend leien daken geslagen. Met recht kunnen we dan ook zeggen dat Claes Dakwerken een specialist is in het leggen van natuurleien en leipannen. Nu worden alle dakmaterialen toegepast zoals Pannen, roofing, overzetdaken, singels, zink- en koper werken. Het plaatsen van de algehele dakconstructie en plaatsing van gevelbekleding hoort bij de mogelijkheden. Tevens is het bedrijf het adres voor kwalitatieve dakrenovatie met véél aandacht voor de gepaste isolatie van uw dak. Het bedrijf levert topkwaliteit dankzij het gebruik van de beste materialen en een professioneel team van ervaren dakwerkers. Claes Dakwerken is een uitstekende en betrouwbare partner voor zowel de Professionele als de Particuliere sector voor kleine als grote projecten.
 

Naast de afdeling Dakwerken, waarbij alle vormen van dakwerken aangeboden worden, hebben we de afdeling Sierbeton. Hier vervaardigen we alle soorten sierbeton op maat, van brievenbussen, bloembakken, architectonisch beton in en rond gebouwen tot inrichtingen van openbare ruimte.  Voor meer informatie hierover kan u een kijkje nemen op onze website www.claessierbeton.be

 

 

 

 

CLAES SIERBETON
MÉÉR DAN BETON ALLEEN

 

BEDRIJF

CLAES Sierbeton heeft een rijke voorgeschiedenis, het bedrijf is gestart in 1956.
In 1995 is uit het vroegere CLAES beton, een klein bedrijf dat aanvankelijk uitsluitend brievenbussen fabriceerde, het bedrijf CLAES Sierbeton gegroeid, het is zich gaan specialiseren in het fabriceren van Architectonisch Beton voor Interieur en Exterieur. Het productieproces werd in 2010 verder uitgebreid en vernieuwd, deze investering moet ons toelaten de productiemogelijkheden van architectonisch beton te optimaliseren en werkomstandigheden voor het personeel te vereenvoudigen.
De derde generatie ondernemers staan op de stuurbrug.
CLAES Sierbeton groeide uit tot een verjongd dynamisch bedrijf dat momenteel 8 mensen tewerkstelt.
Om onze klanten te inspireren hebben wij een toonzaal waar diverse toepassingen van Architectonisch beton worden getoond voor interieur en exterieur. Aarzel niet om ons te contacteren en geheel vrijblijvend een bezoek te brengen.

 

 

 

 

Claes dakwerken
Hamerslagstraat 13
B 3900 Pelt
T +32 11 64 15 04
F +32 11 66 62 73
info@claesdakwerken.be

Algemene voorwaarden | Disclaimer | info@claesdakwerken.be

Webdesign & Hosting: Data-Art